top of page

sáb, 10 mar

|

Rumanía

Mini Circuito a Rumanía

Circuito de 5 días / 4 noches a Transilvania

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
Mini Circuito a Rumanía
Mini Circuito a Rumanía

Fechas de salida

10 mar 2018, 19:00

Rumanía, Rumanía

Itinerario del viaje

ITINERARI

10 DE MARÇ

Sortida dels nostres pobles a l’aeroport del Prat per agafar l’avió direcció Bucarest, trasllat a l’hotel sopar i allotjament.

11 DE MARÇ BUCAREST-SIBIU

Pensió Completa, panoràmica de Bucarest, on visitarem el Palau del Parlament, els carrers de Lipscani, el barri antic, i passarem per la Plaça de la Revolució, La Plaça de la Constitució, l’Antic Palau Reial, L’Ateneu Rumanés i La Patriarca Rumanesa. Continuarem amb la visita del museu de la Aldea on trobarem una impresionant col·lecció de cases i trajes tradicionals Romanesos. Dinar i sortida cap a Sibiu, visitant el Monsattir de Cozia i arribarem a Sibiu, un important centre econòmic i cultural de Transilvània. Visitarem la Plaça Major, la Plaça Menor , el pont dels Mentiders i la Catedral Evangèlica. Sopar i allotjament.

12 DE MARÇ SIBIU-SIGHISOARA-BRASOV

Pensió Completa, sortida cap a Sighisoara per fer la visita panoràmica, una de les ciutats mitjavals més ben conservades d’Europa, patrimoni de la humanitat per la UNECO. Sighisoara també és coneguda per ser la ciutat natal de Vlad Dracúla. Dinar. Sortida cap a Brasov, viaita panorámica de Brasov, que ha sabut preservar les construccions i urbanisme del casc antic, la “Piata Sfatului”, Esglèsia Negra, Torre de les Trompetes, fortificacions de la ciutat, la ciutadella, el barri de Schei, l’esglèsia de Sant Nicolas, etc … sopar i allotjament.

13 DE MARÇ

Pensió Completa, pel matíens dirigim al poble de Brain, on hi ha el Castell conegut com a Casetell de Drácula, una mansió mitjaval molt ben conservada, construit a dalt d’una roca de 200 metres d’alçada. Dinar. Tornada a Bucarest, durant la ruta visitarem el resort de Sinaia, anomenada “la perla dels Carpats” per la seva bellesa. Visitem el Castell de Peles, ex residencia d’estiu de la familia reial. Arribada a Bucarest, sopar i allotjament.

14 DE MARÇ BUCAREST -BARCELONA

Esmorzar, temps lliure per realizar compres per la ciutat, trasllat a l’aeroport

---

Els programes de les Excursions i els itineraris poden variar depenent de les condicions locals, meterologiques i/o events impervisibles relacionats amb el dia de l’excursió.

PREUS PER PERSONA

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE : 765 €

SUPLEMENT INDIVIDUAL: 145 €

---

EL PREU INCLOU

VOL DIRECTE BARCELONA – BUCAREST – BARCELONA

4 NITS ALLOTJAMENT HOTEL 4*

PENSIÓ COMPLETA, AIGUA I PA INCLOS

EXCURSIONS MARCADES COM INCLOSES A L’ITINERARI

ENTRADES MARCADES COM INCLOSES A L’ITINERARI

GUIA ACOMPANYANT DE L’AGÈNCIA I GUIA LOCAL

---

NO INCLOU

BUS FINS A L’AEROPORT DEL PRAT

RES NO DESCRIT COM A INCLÓS

---

ASSEGURANÇA ASSISTÈNCIA I ANULACIÓ

ASSEGURANÇA EUROP ASSITANCE POLISSA Nº 1J4 23 €

Comparte con amigos

bottom of page